SQUARE CABOT

A new and more user-friendly design revealed

After having been closed to the public for almost a year due to its redevelopment, Square Cabot celebrated, on July 8th, its official reopening.

The new face of the old park, located between Sainte-Catherine Street West, Lambert-Closse, Tupper and Atwater Avenue, was revealed to the public. Visitors had the opportunity to discover new installations and performances inviting space.

Realized by Aménagement Côté jardin, the new site offers a more attractive and friendly gathering place. An improved circulation and the development of the canopy were also valued principles in the context of this innovative project.

Project: Square Cabot, Rearrangement

Client: Ville de Montréal, Arrondissement Ville-Marie

Conception: Affleck de la Riva Architectes – Gaven Affleck, Architecte

Completion: 2014-2015, Aménagement Côté jardin Inc.

Award: 2016 APPQ Contest: 2nd Prize, Category Landscaping for public business

<< Back